RETUR & BYTTE

Målet vårt er at du skal bli fornøyd med produktene du kjøper hos oss. Vi tilbyr en 14 dagers returrett. Hvis du ønsker å returnere noe vennligst følg returinstruksjonene våre som du mottok i pakken eller les lengre ned på denne siden. Produktene skal returneres godt innpakket og i original emballasjen i ubrukt og salgbar stand. 

Hvis du oppdager at et produkt du har mottatt hos oss har en defekt skal du ta kontakt med kundeservice så raskt som mulig med en formell klage, for å få en erstatnings levering eller, hvis det ikke er mulig, refundert pengene. Det samme gjelder hvis du oppdager at et produkt har blitt ødelagt gjennom transport eller hvis du oppdager andre avvik i leveringen, f.eks. at antall produkter er feil eller produkt modellen avviker fra bestillingen din. Hvis du ønsker å levere en klage må dette skje innen 7 dager etter levering. Retur skal sendes til kundeservice eller andre adresser spesifisert av oss. 

Så snart vi har mottatt det returnerte produktet, og har bekreftet at spesifikasjonene over er i orden, refunderer vi betalingen din. Dette kan ta opptil 14 dager. Vennligst legg ved returskjema med ordrenummer og lever produktet tilbake i sin originale innpakning. Når du trekker tilbake bestillingen din må du betale kostnaden for å returnere produktet til varehuset vårt. Hvis noe returneres ligger risikoen (i tilfelle tap eller skade i løpet av frakten) hos kunden. Vi anbefaler derfor at du alltid benytter frakt med sporing.

Vi ber om at du fyller ut hele returskjemaet. Vi setter stor pris på om du oppgir grunn for retur selvom dette ikke er pålagt. Da hjelper du oss å gjøre en bedre jobb i framtiden.

Badetøy

Badedrakter og bikinitruser SKAL prøves utenpå rent undertøy. Av hygieniske årsaker kan ikke disse produktene returneres hvis merkelapp eller forsegling er fjernet eller viser tegn til å vært tatt av. For bikinioverdeler gjelder ordinær returrett.

Gratis bytte

Passet ikke plagget? Vi tilbyr deg gratis bytte av størrelse, eller bytte til et annet plagg med tilsvarende pris. Dette gjelder kun ved bruk av vår returetikett. Husk å legge ved returskjema! Hvis ikke kan det oppstå problemer med å identifisere ordren din.

For å utføre en retur gjør du følgende:

  • Gå inn på www.posten.no/retur
  • Skriv returID 6NORT-60016 i feltet.
  • Trykk så på “Last ned returetikett”

Denne filen må skrives ut og klistres på pakken du skal sende til oss. Denne leveres på nærmeste post-i-butikk eller postkontor, men kan også legges i en rød, offentlig postkasse om du får plass. Merk at returen leveres til Posten/Bring, IKKE Post Nord/MyPack. Om denne etiketten brukes i forbindelse med en retur og refusjon vil det bli trekt et gebyr på 79 kr (gjelder fra da returseddel blir lastet ned).

TIPS! HVIS DU SKAL BYTTE VARE:

  1. Bestill ny ønsket vare i butikken.
  2. Returner den gamle varen. Husk skriv nytt ordrenr på returskjema når du fyller ut returskjema!
  3. Vi tilbakebetaler for produktene/endrer faktura på den første bestillingen, og du vil motta riktig produkt mye raskere.
  4. Obs! Om du har betalt med Klarna - husk å betal faktura for produktene du beholder.

 

Returadresse:

BARA Sportswear
c/o Directhouse Arendal AS
Postboks 19
4855 Froland

 

Spørsmål? Vennligst ta kontakt med kundeservice på help@barasports.no

Print ut returskjema og legge det sammen med returen din. 

Last ned returskjema HER

Delivery Delivery in 1-7 Days
Change Size Easy to change size
Right of Return Right of return
Safe & Secure Payments Safe & Secure Payments
\